Web Analytics Made Easy - Statcounter

تراکتور به دنبال جذب مدافع است.

طرفداری- سیستم بلیت فروشی الکترونیکی در دیدار تراکتور و پرسپولیس آماده است.

به نقل از روابط عمومی باشگاه تراکتور، غلامرضا صادقیان، مدیرعامل تراکتور پیش از این خبر از آغاز روند بلیت فروشی دیدار این تیم با پرسپولیس در روز چهارشنبه داده بود، وی در ادامه ضمن تشکر از هیات فوتبال استان و یگان ویژه به دلیل کمک به راه اندازی سیستم بلیط الکترونیکی، بیان کرد:

فردا (دوشنبه) و پس فردا (سه‌شنبه) سایت فروش بلیط بازی‌های تراکتور بارگذاری می‌شود و پس از تست نهایی، بلیط فروشی از روز چهارشنبه ششم شهریور آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  هواداران نگرانی در این خصوص نداشته باشند؛ چرا که اطلاع‌رسانی‌های لازم از طریق رسانه رسمی باشگاه انجام می‌شود.

وی ادامه داد:

صحبت‌هایی برای جذب یک مدافع ایرانی انجام شده و آقای دنیزلی نظر نهایی را در این خصوص خواهد داد و البته امکان دارد که این بازیکن ملی پوش باشد.

مدیرعامل باشگاه تراکتور گفت:

کارت بازی و  آی تی سی میمبلا صادر شده همچنین تلاش برای صدور آی تی سی و کارت بازی کوین فورتونه انجام می‌شود و فردا معاون ورزشی باشگاه برای پیگیری این امور عازم تهران خواهد شد. 

وی در خصوص تغییر نام باشگاه نیز اظهار کرد:

تراكتور بين المللي است و متعلق به تمام هواداران اقصي نكات ايران و دنياست. 

صادقیان در خصوص تغییرات ایجاد شده در لوگوی باشگاه، بیان کرد:

باشگاه‌های دنیا هر چند سال یکبار تغییراتی در لوگوی باشگاهشان ایجاد می‌کنند و ما هرگز اجازه نمی‌دهیم به تاریخ و قدمت تراکتور لطمه وارد شود؛ به همین منظور سال آینده جشن 50 سالگی تراکتور را با شکوه و عظمت برگزار خواهیم کرد.

صادقیان تاکید کرد:

پس از رایزنی‌های انجام شده، پیراهن آدیداس را از استانبول تهیه کرده‌ایم و شرکت آدیداس پیشنهاد کرده که طرح ویژه و مختص تراکتور را برای فصل 21-2020 طراحی کند.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۹۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش نوآوران در آینده ایران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در دومین روز از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ در بخش «ایستگاه آینده» این نمایشگاه که در سالن نوآوران برگزار می‌شود، سیدمحمد بهشتی ایران‌شناس و فرهنگ‌پژوه و میترا فردوسی پژوهشگر مطالعات فرهنگی و ارتباطات نوآوری درباره نقش نوآوری در آینده ایران گفت‌وگو کردند.

در پنل «ایران آینده و نقش نوآوران در آن» مسئله آینده‌پژوهی و خلق نوآوری، مورد بررسی قرار گرفت.

میترا فردوسی در ابتدای این پنل به نوآوری‌هایی اشاره کرد که مردم ایران خلق کرده‌اند.

به گفته فردوسی، پست یک نوآوری ایرانی است، چون در گذشته، ایرانیان اعتمادبه‌نفس ارائه ایده‌های نوآورانه‌شان را داشته‌اند، اما در حال حاضر بیشتر نوآوری‌ها از دیگر کشور‌ها وام گرفته‌شده‌اند. او همچنین گفت که برخی از نوآوری‌های ایرانی در کشور‌های خارجی استفاده می‌شود بدون آن‌که خودمان

نقشی در ارائه آن داشته باشیم. به‌طور مثال، فناوری قنات ایرانی اکنون در بعضی ازشهر‌های اسپانیا، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بهشتی نیز در این پنل توضیح داد که در حال حاضر مردم ایران دچار روزمرگی شده‌اند و روزمرگی سبب شده تا آینده‌ای را برای خودمان متصور نشویم و از رویا‌های دیگران برای زیستن استفاده کنیم. 

بهشتی، معتقد است که ما گاهی به‌جای رویاپردازی، رویای دیگران را محقق می‌کنیم. او با یک مثال در این زمینه توضیح داد و گفت: کسانی که به قله اورست می‌روند، معمولاً با خودشان افرادی را می‌برند که وسایلشان را حمل کنند. نام این کولبران در فهرست کسانی‌که اورست را فتح کرده‌اند، نمی‌بینیم، چون رویای این افراد فتح قله اورست نبوده است. در کشور ما هم نوآوران، رویای خلق محصولی جدید را ندارند و معمولاً نقش کولبران اورست را ایفا می‌کنند.

در ادامه این پنل، بهشتی به زیست‌بوم استارت‌آپی ایران اشاره کرد و گفت: اگر ویز راه‌اندازی نمی‌شد، آیا نشان و بلد راه‌اندازی می‌شدند؟ اگر آمازون نبود آیا دیجی‌کالا داشتیم؟ اگر اوبر نبود، آیا اسنپ و تپسی در ایران تاسیس می‌شد؟ قصد ندارم از ارزش‌های این کسب‌وکار‌ها کم کنم؛ حرفم این است که ما خلاقیت و نوآوری را از یاد برده‌ایم و درگیر روزمرگی شده‌ایم.

وی اضافه کرد: این فرهنگ‌پژوه و ایران‌شناس، در ادامه صحبت‌هایش گفت که خیال‌پردازی در ایران سرکوب شده و به همین دلیل رویای ایرانی را در جهان نمی‌بینیم و تبدیل به مصرف‌کنندگان رویای غربی شده‌ایم. 

وی گفت: هر حوزه فرهنگی باید رویای خودش را داشته باشد و باید تفاوت‌های فرهنگی را در خلق محصولات جدید، جدی گرفت. بهشتی افزود: برای ساخت هر محصول نوآورانه باید به فرهنگی که آن محصول در آن خلق می‌شود، توجه کرد.» او همچنین درباره تکنولوژی و خاصیت آن خاطرنشان کرد: «تکنولوژی نسبت به محیط، تهاجمی است و تسلط دارد. تکنولوژی تدبیری است که به انسان‌ها کمک می‌کند کاری را سریع‌تر و آسان‌تر انجام دهند.

بهشتی، ایران را سرزمین بحران‌ها و بی‌قراری خواند و گفت: جای خالی کیمیاگری و شاعری ایرانی در جهان امروز حس می‌شود و راه رسیدن به آینده‌ی نوآورانه در ایران، رجوع به ایرانی بودن‌مان است. همان‌طور که کره‌ای‌ها با باور به کره‌ای بودن‌شان توسعه فرهنگی و اقتصادی را تجربه کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شکوه هواداران پیش از افتتاح لر آره نا (عکس)
  • برگزاری بازی تراکتور و گل گهر با حضور تماشاگران
  • ابهام مهم در ترکیب حریف آینده استقلال
  • نقش نوآوران در آینده ایران
  • اعلام آرای انضباطی رقابت های جام حذفی/ جریمه پرسپولیس و تراکتور
  • چگونه کلاس اولی‌ها را ثبت نام کنیم+فیلم
  • اتلاف روزانه ۱۰ تا ۱۵ قلاده سگ ولگرد در زاهدان
  • نقره داغ هواداران مرد سپاهان و پرسپولیس؛ بازی رفت و برگشت فصل آینده با حضور بانوان تماشاگر
  • رای انضباطی دیدار پرسپولیس و سپاهان؛ بازی رفت و برگشت فصل آینده فقط با حضور بانوان تماشاگر
  • درخواست تعویق یک روزه بازی تراکتور و گل گهر از سوی مسئولان تبریزی